restaurant stockfleth

Traditionel japansk støbejernstekande, der hælder varm bouillon i en keramisk skål med tofu og friske krydderurter.
Set ovenfra af tre elegante belagte fade på teksturerede keramiske plader mod en træoverflade.
Assorteret grillet kød serveret på træplade med dyppesaucer og garniture i rustik præsentation.
En hvid tallerken med dampede muslinger garneret med friske krydderurter og citrus i en let bouillon.
Forskellige asiatiske fusionsretter serveret på keramiske tallerkener med en sort tekande på et træbord i humørfyldt restaurantbelysning.
Set ovenfra af hænder, der plader gourmetretter på grønne tallerkener og træplader med forskellige saucer og sider.
En elegant spredning af asiatiske fusionsretter på et mørkt træbord med forskellige farverige tallerkener og saucer under stemningsbelysning
Kokkens tatoverede arm kværner frisk peber på en mørk keramisk tallerken med krydret mad.
Hånddrys tørret barberet trøffel over en mørk pande indeholdende kogt mad med urter og pynt.
Et æg med solsiden opad hviler ovenpå revet salat eller kål i en mørk keramisk skål med røde accenter.
Elegant skaldyrsret serveret i en kammuslingskal på træbord med cremet fyld og pynt.
Grillede svampe og grøntsager serveret i en sort skål på en tekstureret grå tallerken med hvid serviet.
Gourmetret serveret i en brun keramisk skål med sauce og friske krydderurter ovenpå.
Sort støbejern tekande og keramik skål fyldt med cremet suppe garneret med friske krydderurter på grå baggrund.
Tre elegante tallerkener med fine spiseretter med tilberedt fisk og pynt på farverige keramiske tallerkener på et træbord.
Følg mig på Instagram
@fotograflailafluhr